Astazi la sectiunea noastra ''Cel mai frumos buchet'' il avem pe cel realizat pentru Violeta. Compozitia buchetului: bujori, trandafiri, miniroze, lisianthus si violete.
Povestea buchetului:
In urma participarii noastre la targul de nunti am acordat,ca si premii, in urma completarii taloanelor, buchete de mireasa.
Violeta, fiind una dintre castigatoare, ne-a trimis urmatorul email:
Buna seara! Numele meu este Violeta si am castigat un buchet de mireasa in urma extragerii de la Targul de nunti. Am ridicat voucerul si a ramas ca va trimit pozele cu buchetul pe care mi-l doresc.Am o problema :nu am reusit sa ma decid la un buchet anume.... insa imi doresc un buchet mov fara nici o alta culoare si fara verdeata... cu lila, mov inchis(mediu) si in mod special CAT MAI MULT, movul acela rosiatic(mov-pruna cred ca se numeste. Va trimit cateva buchete pt nuante dar nu imi plac combinatiile acelea, deci in concluzie,am incredere in dvs ... cred ca din trandafiri in combinatie cu alte flori, tip glob.
Precizez ca as dori, tare, tare mult, daca se poate in mod special, sa se puna si violete in buchet(datorita numelui)... poate sa predomine dar pe combinatia care v-am rugat.Va multumesc foarte mult si imi cer scuze daca sunt prea pretentioasa! O seara buna!

Si ne-am apucat de treaba, de combinat flori, nuante....

 

si rezultatul a fost buchetul de poveste din imagine.

Dupa cununie ne-a timis imaginile de mai jos, cu urmatorul mesaj:
''Va multumesc foarte mult, a fost superb! A fost mult mai frumos decat mi l-am imaginat! Regret enorm ca nu l-am facut pe cel de la nunta la dvs! A doua zi am fost mireasa dar buchetul mi l-a ales nasa, pe cel de mireasa ...si...! Oricum, se vede ca puneti mult suflet in ceea ce faceti! Cand voi fi nasa, voi fi clienta cu siguranta! Multumesc mult!''

Multumim si noi Violeta pentru cuvintele frumoase!!!